On taas yksi kirottu vuosi päättymässä. Kohtuu paska vuosi, mutta veikkaan että tulevat vuodet ovat vielä paskempia. Pitää olla tyytyväinen edes siihen, että on elossa.

 

Mitä sitten jäi tästä vuodesta käteen? Jonkinlainen alkava syrjäytyminen, viha ja katkeruus, ulkopuolisuus, epäluuloisuus, kenties. Liian moni asia menee väärin minusta riippumattomista syistä. En pysty vaikuttamaan mihinkään tai kehenkään, mutta voin tehdä kantani selväksi. Jos pitäisi löytää jotain hyvääkin, niin on katto pään päällä, ruokaa, läheisiä ihmisiä ja paikka jossa nukkua.

 

Monet kitisevät pienistä asioita kuten siitä, että naamakirjan tissikuva saikin vain 199 tykkäystä eikä 200 niinkuin toivoi. Jos on varaa valittaa jostain tuommoisesta, asiat ovat silloin aivan liian hyvin.

 

Ihan sama, jokainen tehkööt elämällään mitä huvittaa.

 

On aika jatkaa ensi vuonna purkautumista ja vittuuntumista. Pitää vain muistaa muutama asia; valtamediaan ei kannata luottaa, jokainen tarvitsee läheisiään vaikka mitä muuta väitettäisiin, ystäväsi ei ole vihollisesi, jokainen ottakoot selvää asioita.

 

Hyvää joulua ja oikeasti parempaa uutta vuotta!