Vanha kunnon Big brotheri on jälleen alkanut! Eikös olekin aivan ihanaa! Pääsee taas kyttäilemään mitä kaikenmaailman paskaa lauma apinoita... anteeksi ihmisiä, saa aikaiseksi suljetussa tilassa. Huisin jännää! Tai sitten täyttä paskaa.

 

Menin ja katsoin tämä paskaohjelman ensimmäisen lähetyksen. En tiedä pitäisikö tuota ohjelmaa pitää sirkuksena vai orjamarkkinoina. Varmaan sekä että.

 

Vakoilu on aivan perseestä. Kyttääjiä löytyy joka kerrostalosta, oman elämän Ulla Taalasmaita. Uteliaisuutta ei muistaakseni luettu perisynteihin, mutta liika uteliaisuus johtaa yleensä ongelmiin.

 

Enemmän meitä vakoilevat älylaitteet ja niitä hallitsevat… niin mitkä? En tiedä. Hallitseeko oikea ihminen internettiä vai hallitseeko internet ihmistä? Kyllä, selvästi ihminen on internetin orja (heh, eikö olekin hassua? Olemme orjia vaikka meillä ei olisikaan orjanmerkkiä kasvoilla). Elämme valitettavasti teknologian aikakautta, jolloin vakoilukin on järjettömän helppoa, sen osaaville ihmisille.

 

Yleensä jokin nettisivu ehdottelee evästeitä, ellei peräti estä täysin sivuston käyttöä ilman hyväksymistä. Puhumattakaan aivan kaikesta siitä, mitä älylaitteella tekeekin, siitä jää merkintä aina jonnekin.