Väitetään että diabeetikko voi nauttia samoja sokeripitoisia herkkuja ja roskaruokia kuin ei-diabeetikko, kunhan ottaa lääkkeensä. Kuulostaa todella härskiltä väitteeltä, koska eikös juuri diabetes johdu hyvin pitkältä sokerien ja hiilihydraattien vaikutuksesta. Sokerin hoetaan olevan vaarallinen aine ja silti sitä myrkkyä annetaan niiden ihmisten syödä, joille se on jo aiheuttanut sairauden. Suorastaan tuputetaan ja suositellaan. Sairasta paskaa!

 

https://www.anttiheikkila.com/blogi/sokeri-ja-covid-19/

 

Sokerijuurikas (lat. Beta Vulgaris) on kaksivuotinen kasvi, josta itse sokeri valmistetaan. Ensimmäisenä vuonna siihen muodostuu vain lehtiruusuke (naatti) ja vararavintoa sisältävä juuri. Naatin avulla kasvi yhteyttää ja siitä muodostunut sokeri varastoituu juureen. Sadon laatuun vaikuttaa juurikkaan sokeripitoisuus. Sitä viljellään myös suomessa.

 

https://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/ruokaketju-ruuan-matka-pellolta-poytaan/elintarviketeollisuus/elintarvikkeiden-valmistus/sokeri

 

Kirjoitin tässä taannoin eräästä sokeripitoisesta aineesta, hunajasta. Artikkeli itse löytyy täältä. Hunaja on paljon terveellisempää kuin valkoinen sokeri.

 

Toinen eräs parempi vaihtoehto valkoiselle sokerille on intiaanisokeri. Tokikaan se ei ole mikään täysin terveellinen vaihtoehto, mutta itse jos valitsen näistä kahdesta, valitsen intiaanisokerin.

 

https://www.ruokavaliot.fi/mita-on-intiaanisokeri