Olen täällä jälleen turhautumassa ja vittuuntumassa, ainakin hetkeksi. Olen joutunut viettämään hiljaiseloa siksi, etten ole saanut mitään kirjoitetuksi. Vaikka monet asiat ärsyttävät, vituttavat ja raivostuttavat, en vain ole saanut mitään, siis yhtään mitään kirjoitettua ylös. Tämäkin ärsyttää jo itsessään.

 

Menneinä viikkoina olisi ollut montakin syytä kirjoittaa koska, mediassa pyörii monia aiheita joista voisi puhua. Rokotteet on yksi aihe mikä nostaa aina tasaisin väliajoin puolesta ja vastaan taistelua. Itse olen vastaan.

 

Sitten nämä mamuasiat jotka tuntuvat olevan jokapäiväinen ongelmamme, vaikkemme haluaisikaan myöntää sitä. Ja kaikki siihen liittyvät muut asiat. Mediasta saa lukea tarpeeksi aiheesta. Voi taas vaan miettiä et mihin maailma onkaan menossa..

 

Myös mielenpahoittaminen on aikamme suurimpia ongelmia. Siitä on tullut oikeastaan muotia. Joka asiasta pitää pahoittaa mielensä, vaikka sitten väkisin. Joku voisi sanoa että minäkin pahoitan mieleni kun kirjoitan näitä. Jos se tulkitaan siten, niin antaa mennä vaan. Haluan pääasiassa purkaa omaa turhautumista yhteiskuntaa kohtaan jollain järkevällä tavalla. Ja oikoa samalla joitakin asioita.

 

Mutta asiaan! Kuppini taisi niin sanotusti mennä nurin tämän J.K Rowligin ympärillä pyörivän kohun ympärillä. Harry Potter tarinoiden luoja on saanut paskaa niskaansa. Hänen hahmoistaan on jotkut transihmiset pahoittaneet mielensä. On epäselvää että mikä tarkalleen on Rowligin suurin synti.

 

Kirjat on kirjoitettu jo kauan aikaa sitten. Jopa niiden suomentamisesta on useita vuosia aikaa. Leffatkin on olemassa jo jonkun aikaa. Miksi sitten nyt piti pahoittaa mielensä? Täysin typerää jossa ihmiset vain nolaavat itsensä. Itseäni aihe ärsyttää siksi että, Rowling sattuu olemaan yksi suosikki kirjailijoistani.

 

Ei tässä sen enempää. Hyvää joulua!