Maailma on paska paikka. On aina ollut ja niin on nytkin. Oikeastaan, se on päivä päivältä paskempi paikka. Olen ollut kuukausi pari hiljakseen. Ei ole ollut mitään inspiraatiota kirjoittaa mistään.

 

Nyt on! Vituttaa liikaa! Raivoni maailmaa ja sen säälittäviä ihmisolentoja kohtaan on melkein ylitsepursuava! Ihminen, tuo pahan alku ja juuri! En osaa sanoa millaisia mulkkuja ulkomailla ihmiset ovat, mutta suomalaiset ovat todellinen valittajakansa. On monia asioita, jotka vituttavat ihmisissä ja tällä kertaa takerrun ihmisten tarpeeseen valittaa KAIKESTA! Nyt joku takuulla ajattelee, että minäkin tässä juuri valitan. Niin juuri teenkin! Kai minullakin on oikeus valittaa asioita, jos kaikilla muillakin on?

 

On tullut lämpimät kelit ja kevät näyttää kauneutensa. Kukat kukkivat, hyönteiset alkavat pörrätä eikä tarvitse enää pukeutua paksuihin vaatteisiin. Mitä tekee suomalainen? Valittaa sitä kun on kuuma, valittaa kun on ötököitä, aurinko paistaa, ei tuule! Sitten kun tuulee niin pitää valittaa siitä kun tuulee. Sitten kun tulee viileämpi päivä, pitää valittaa siitä kun on kylmä! Sitten kun sataa, senkin ahdistaa.