https://www.magneettimedia.com/yhdysvaltojen-cdc-tilastoi-koronarokotettujen-kuolemat-rokottamattomiksi/

 

On aika jälleen reagoida, sillä nyt on kovin mielenkiintoista juttua tarjolla. Olen äärimmäinen ja ehdoton k-piikki kieltäytyjä ja sain jälleen uuden syyn olla järkevä.

 

Tiesin jo ennestään, että myrkkypiikitys on järkyttävän haitallista ihmisille ja että julmat alistajamme yrittävät aivan kaikkensa saadessaan tahtonsa läpi. Tiesin myös senkin, että joka-vitun-ikinen kuolema lasketaan k-tilaston kuolemaksi, jopa moottoriajoneuvo onnettomuudet. Artikkelissa mainitaan vain yksi, mutta sekin on jo riittävän järkyttävä.

 

Sitä en tiennyt, ennen tämä artikkelin lukemista, että mikäli kuolet alle 14 vuorokauden kuluessa rokottamisesta, kuolet rokottamattomana! Eli teoriassa sinua ei ole rokotettu vaikka piikki onki tökätty suoneesi. Miten sikamaisen röyhkeää! Nämä kuolemat ovat turhia, niitä ei olisi tarvinnut tapahtua! Kuinka moni onkaan menettänyt läheisensä vallan kahvassa olevien itsekkyyden takia? Entäs sitten ne ruumiinavaukset? Eikö se ole täysin oikeutettu asia, vaikka kuinka selitettäisiin ”ettei ole tarvetta”? Eikö sekin kerro jo jotain?

 

Artikkelissa tulee muitakin hirveitä asioita esille kuten se, että vanhainkodin kuolintilastot ovat paljon suuremmat kuin asukkaita mahtuu kerralla. Se on vain yksi monista ristiriidoista. Ristiriidat ovat epäilyttäviä! Mikään ei käy järkeen!

 

Ottakaa selvää asioista ja huomatkaa ristiriidat. Herätkää ja vastustakaa!