Ihmiset sairastuvat aina silloin tällöin. Jotkut useammin, jotkut hyvin harvoin, jotkut ei sairastu koskaan. Ruokavaliomme vaikuttavat siihen miten helposti sairastumme mihinkin tautiin. Aina hoetaan että hyvä hygienia takaa terveen elämän. Paskanvitut. Jos vähän ajattelisimme niin ymmärtäisimme että huonompi hygienia tuottaa paremman vastustuskyvyn.

 

Nykyään joku on aina kipeänä vain koska on huono ruokavalio tai sitten käyttää ällöttäviä desinfiointiaineita hyi. Ties mitä myrkkyjä nekin sisältävät ja jotkut käyttävät niitä ennen ruokailua...

 

Itse olin tässä joku aika sitten flunssassa. Kuume nousu yöksi ja olo oli aika kehno mutta tämä tapahtui ihan parissa päivässä. Kun kuume oli laskenut aamuun mennessä, olo oli paljon parempi. En ottanut MITÄÄN lääkettä missään vaiheessa. Niistin vain nenää ja odotin kuumeen nousua.

 

Kuumeen pitää antaa nousta rauhassa ja laskea rauhassa ilman mitään turhia lääkityksiä. Lääkkeillä edesautamme sitä että kuume ei nouse ja sairaus kestää useita päiviä, ehkä jopa viikkoja. Lääkkeet ovat vihoviimeinen asia, mitä tarvitaan. Neste ja lepo auttaa. Nykymaailmassa olemme niin helvetin kiireisiä ettei ole aikaa sairastaa. Siksi olemme kokoajan kipeitä kun ei sairauden anneta parantua rauhassa. On syytä pysähtyä hetkeksi lepäämään ja keräämään voimia. Se työ ei ole niin tärkeää. Oma hyvinvointi on.

 

Flunssaisena/kuumeisena on hyvä juoda paljon. Riippuu makutottumuksista, mikä juoma maistuu parhaimmalta juuri silloin mutta itse suosin ainakin teetä. Itse sitä join viimeksi kipeänä.

 

Yksin hyvä ruoka-aine joka ehkäisee flunssaa ja auttaa paranemiseen. Se on todettu olevan myös apu muiden sairauksien ehkäisyyn. Se on valkosipuli.