Luin myös facebookista jutun, jossa sanottiin että joku lääkeyhtiö on lähettänyt joillekin lääkäreille, jotka väittävät parantavansa koronan, tappouhkauksia. En tiedä onko tämä totta, eikä minulla ole mitään lähdettä mihinkään. Jos kuvitellaan että, tämä olisi totta, eikö se herätä kysymyksiä että miksi. Miksi lähettää tappouhkauksia, jos tässä koko kuviossa ei olisi jotain mätää? Todella epäilyttävää ja hämärää.

 

Jos tämä ei vielä herätä epäilyksiä, miten selittyvät 5G tornit ja kummalliset kemikaalivanat taivaalla. Miten nämä liittyvät tähän kaikkeen? Haluan että, 5G tornien pystytys lopetetaan niin pitkäksi aikaan, kunnes ne ovat vaarattomia. Eli luultavasti eivät koskaan. Niitä pystytetään ilman ihmisten lupaa. Kenelläkään ei ole minun lupaani rakennuttaa niitä, mutta silti ne nousevat ja takuulla aiheuttavat vahinkoa. En halua niitä suomeen!

 

Entä kemikaalivanat? Mikä niiden tehtävä on? Säteilyttää ihmiset elävältä? Sisältävätkö ne alumiinia? Nouseeko 5G säteily taivaalle ja heijastuuko se takaisin maahan vanojen avulla? Entä miten se vaikuttaa luonnonmukaiseen viljelyyn? Entä metsiin ja luontoon? Miten luonnon eläimet siihen reagoivat? Liikaa kysymyksiä, liian vähän vastauksia.