Elämämme on karsittu olemaan somen ja muun paskan kuten rahan orja. Olemme jokainen orjia vaikka käsittäisimme asian siten kuin se muinoin oli. Riippuvuus jostain täysin olemattomista asioita on sairasta. Miten ennen onkaan asiat olleet paremmin. Silloin pärjättiin oikeasti. Silloin tehtiin oikeita töitä! Nyt olemme säälittäviä luusereita jotka vain tuijottavat näyttöä jotka teeskentelevät tekevänsä jotain tärkeää.

 

Hävetä tässä pitäisi. Hävetä koko ihmiskunnan. Maailma romahtavaa ja rapistuu vielä pahemmin kuin se nyt on. Elämme lääketeollisuuden ja ruokateollisuuden orjina. Kukaan ei vaan tunnu ymmärtävän sitä.

 

Jos meille annettaisiin jonain päivänä Matrixin kaltainen tilaisuus, sininen vai punainen pilleri. Veikkaisin että suurin osa ottaisi sen mikä turruttaisin aivot takaisin siihen tilaan missä ne elävät koko ajan. Itse en osaa sanoa kumman ottaisin. Koska ”todellisuus” jossa nyt elämme, on sairas mutta tuttu ja ”turvallinen”, mutta se todellinen todellisuus oli vieras ja outo. Mutta se olisi totuus! Äärimmäisen vaikea valinta.