Jos kehtaat väittää ettet ole parisuhteessa puhelimesi kanssa, valehtelet! Voisitko muka jättää kaikki älylaitteesi vaikka kolmeksi päiväksi pois käsistä. Enpä usko. Olen ymmärtänyt että oikean ihmisen kanssa ollaan parisuhteessa, siinäkin tapauksessa ollaan helpommin erossa.

 

Parempaakin tekemistä on. Esim. lukeminen josta itse ainakin saan enemmän iloa kuin puhelimesta. Älyttömiin älylaitteisiin saa noita mitä lie e-kirjoja. Kirjan EI kuulu olla pelkkä ruutu. Aito oikea kirja on paras sillä kirja, jossa on paperiset sivut, sitä voi hipeltää ja haistella. Vanha kirja tuoksuu hyvälle. Voisin keksiä useampia eroja kirjan ja e-kirjan välille. Menkööt nyt toiseen kertaan.

 

Uskon että tulevaisuudessa näyttö on entistäkin enemmän mukana. Naamamme muuttuu näytöksi. Tutut ja tuntemattomat äidit antavat pikku penikoilleen ne tabletit jolloin heillä on enemmän aikaa räpeltää omaa puhelintaan. Eikös olekin kätevää? NO EI VITTU OLE! Eikö ihmiset tajua sitä kuinka sairaaksi tämä maailma on mennyt. Vihaan lähes kaikkia näyttöjä ja älylaitteita. On niissä toki hyvätkin puolensa mutta RAJANSA KAIKELLA!

 

https://nuortenlinkki.fi/tietopiste/tietoartikkelit/toiminnalliset-riippuvuudet/someriippuvuus

 

Tätäkö me haluamme?