Tämä aihe koskee meitä jokaista ja jokainen voi miettiä miten se vaikuttaa omaan elämäänsä.

 

http://www.magneettimedia.com/tutkimus-sokerin-syopaa-aiheuttava-mekanismi-paljastettu/

 

Jokaisenhan kuuluu tietää se että sokeria eli piilosokeri on aivan joka paikassa, muodossa ja toisessa.

 

Artikkelin pikkuotsikko jossa sanotaan että sokeri ruokkii että myös aiheuttaa syöpää. Rankka väite. Kyseisessä kappaleessa on hyvin vaikeita sanoja. Kun vastaavia sanoja löytyy tuoteselosteista, niin vähemmästäkin menee sekaisin että mikä tarkoittikaan mitä. Häijysti piilotettuja sokereita outojen sanojen taakse. Esimerkiksi glukoosi-fruktoosisiirappi, mitä helvettiä? Itselle jo pelkkä lausuminen tuottaa vaikeuksia. Sen tiedän ainakin että mitään hyvää se ei ole. On todella vaikeaa löytää totuudenmukaista artikkelia aiheesta.

 

http://www.magneettimedia.com/glukoosi-fruktoosisiirappi-tappaa-5-syyta-miksi/

 

Tämä on myrkky, minkä koen että on tärkeää mainita tässä kesken kaiken.

 

Mutta asiaan! Ylemmässä linkissä mainitaan se kuinka paljon jenkkiläiset kuluttavat sokeria vuodessa, peräti 72 kiloa. Se on 72 paketillista valkoista paskaa. Ei mikään ihme että siellä voidaan huonosti. Saamme ”kiittää” ruokateollisuutta.

 

Sokereiden ohella tuolla mainitaan viljat. Viljat ovat ihmiset pahin vihollinen joten on aina syytä miettiä omia valintojaan. Viljosta saamme järkyttäviä määriä sokeria plus kaikki muut sokeriset tuotteet... Hyi helvetti! Miettikää sitä määrää. Ei ihme että joka paikassa esiintyy eri syöpiä ja niin paljon. Kiitos länsimaisen ruokavalion. Sokerilla edistämme omaa huonovointisuuttamme. Kuten artikkelissa mainitaan myös muut asiat mitkä syövän kehittymiseen. Sokeri on vain yksi osa.