Massapsykoosi tuntuu jatkavan voittokulkuaan. Aiemmin ihmiset menivät sekaisin koronismista, nyt he menevät sekaisin asioiden normalisoitumisesta.

 

Kuulin, että koulut avattaisiin tässä parin viikon päästä. Siitä on tullut hirveä haloo. On se hirveä tilanne, että elämässä palaudutaan normaaliin päiväjärjestykseen. Kauhean vihamielinen tunnelma vallitsee koko ajan. Mitä täällä oikein tapahtuu? Jos nyt ei saisi yrittää edes palata normaaliin päiväjärjestykseen, niin milloin sitten? Haluavatko kaikki pitäytyä ikuisesti tässä rajoitetussa maailmassa, missä kaikki on suljettu ja kielletty? Eikö enää haluta liikkua vapaasti ja olla kuin ennenkin? Koska siltä tämä vaikuttaa.

 

Jos koulut avataan, niin siinähän avataan. Jos joku joukkopsykoosimutsi haluaa pitää pentunsa poissa sosiaalisesta kanssakäymisestä, niin sitten pitää. Mutta jokaisella on oppivelvollisuus, pitää muistaa se.

 

Nämä psykoosilampaat uskovat edelleen siihen, että kuvitteellinen sairaus voisi levitä. En usko itse moiseen. Joka vitun vuosi ihmisissä on kausiflunssia. Joka saatanan kerta se tappaa ihmisiä! Entä liikenne sitten? Liikenne tappaa yhtä tehokkaasti! Entä muut sairaudet. Eikö ole enää olemassa mitään muuta sairautta kuin korona? Miksei näistä vouhoteta tuhannen ja yhden yön voimalla?