Ei ole varmaan ole kellekään jäänyt kauhean epäselväksi että kaupasta löytää miljoonaa eri maitolaatua ja toiset miljoona jotain maitotuotetta tyyliin rahkaa jugurttia… ties mitä. Hulluksihan siitä tulee niiden kaikkien tuotteiden edessä. Netissä ja mediassa ylipäätään hehkutetaan maitojen terveellisyyksiä. Kaikista maidoista juuri rasvatonta maitoa hehkutetaan kaikista parhaimmaksi. Mitä vittua? Ei ole olemassa rasvatonta maitoa. On vain olemassa maitoa ja sitten on teollisuusjäte jota kutsutaan rasvattomaksi maidoksi.

 

http://maidotonruokavalio.com/rasvaton-maito-haitat-terveydelle-suuremmat-kuin-on-kerrottu/

 

Maidon kuuluu olla rasvaista, mitä rasvaisempaa sen parempaa. Rasvaton maito on saatanasta.

Itse käytän vain ja ainoastaan homogenoimatonta täysrasvaista maitoa sekä maitotilalta ostettua kunnon maitoa.

 

Kaikista rasvaisinta maitoa löytyy ihan aidolta maatilalta. Mikäli semmoinen sattuu omalla kotipaikkakunnalla olevaan niin ehdottomasti kannattaa suosia sitä. Se on suuremmalla todennäköisyydellä luomuna tuotettu kuin kaupan maidot. Toki kaupasta löytyy luomumaitoja mutta tilamaito on varmasti luonnonmukaisesti tuotettua. Tilamaitoa uskaltaa juoda myös laktoosi-intolerantikot. Ja eikös sekin johdu pääosin siitä että suomessa maidot ovat niin käsiteltyjä että pelkästään käsitelty maito aiheuttaa ongelmia. Monet juovat ulkomailla maitoa ilman mitään ongelmaa. Kumma juttu.

 

Ne ruuat joita he eivät pysty syömää johtuu todennäköisesti siitä että ruoka on niin käsiteltyä ettei siinä ole enää mitään aitoa. Eikö lausahdus ’luonnonmukaisesti tuotettu ruoka’ jo kuulostakin paremmalta kuin ’keinotekoisesti tuotettu ja geenimanipuloitu ruoka’. Olisiko tässä taas mietinnän paikka