Miksi niin monelle tuntuu olevan hankalaa ottaa selvää itselle vieraista ja uusista asioista. Ehkä siksi että uudet asiat pelottavat. Ja jos ei tiedä jonkun asian olemassa olosta, ei osaa ottaa selvääkään. Siksi onkin nyt hyvä aika lopettaa silmien sulkeminen maailman menosta ja herätä todellisuuteen. Parasta lopettaa se kuplassa eläminen ja miettiä asioita uudelta kantilta. Mikäli et usko aiempia postauksiani niin ota itse selvää ja selvitä mikä on totuus! Mistä asioista pitäisi ottaa enemmän selkoa? Mitä täällä maailmassa OIKEASTI tapahtuu? Kukaan ei voi tulla sanelemaan meille miten meidän pitäisi elää ja miten kuuluisi ajatella. Miten kukaan kehtaa sanoa että toisen elämä olisi toista arvokkaampi. Eläin tai ihminen, homo tai hetero, mustikka tai mansikka, mitä vitun väliä? Yhtä arvokkaita ovat kaikki. Jos joku muuta väittää, uskon hänen valehtelevansa itselleen ja muille. Siinä ei voi enää edes vedota mielipiteeseen.


Ja mielipide! Mitä on hyväksyttävää sanoa ääneen? Kenen oikeus on valita sanat meidän suuhumme? Sitä tapahtuu kokoajan. Jos sanoo jotai julkisesti mikä on yleisen käsityksen vastainen, voi olla varma että paskaa tulee niskaan.

Miettikää millä aikakaudella elämme ja kyseenalaistakaa! Tutkikaa! Ottakaa asioista selvä. Ei voi vaan sulkea silmiään ja toivoa parasta. Se ei vaan toimi niin. Kuplan pitää puhjeta ja ihmisten pitää nähdä nenäänsä pidemmälle ja ruveta ajattelemaan omilla aivoillaan. Ei ole niin vaikeaa kun luulisi. Mikäli löytyy ristiriitaista tietoa, sitten pitää jatkaa tutkimista siitä mikä on oikea totuus. Nyt loppuu se munattomana oleminen. Missä on ihmisten tiedonjano ja uteliaisuus? Onko muinainen rohkeus kuollut?


Oletko laiska? Niin minäkin mutta en enää sulje silmiä asioita joihin pystyn OIKEASTI itse vaikuttamaan.
Laiskuus on tekosyy. Ei pysty, ei jaksa, ei kiinnosta! Kaikki säälittäviä tekosyitä! Tehkää asioille jotain. Jos ei itsenne takia niin sitten (niin kliseinen lause) tulevien sukupolvien. Tulevaisuus on kulman takana ja nyt jos koskaan on oikea aika miettiä omia tekojaan ja valintojaan.