Varmasti moni perustelisi hankintansa sodanuhalla, ehkä myöskin mahdollisilla ydinuhilla. Kuinka realistia nämä uhat ovat oikeasti? Ihmiset lukevat ja kuulevat nämä asiat humpuukiksi luokitelluiksi valtamedioista ja heihin iskee ahdistus ja pelko. Pelkoporno on siis purrut jälleen!

 

Pari vuotta sitten vessapaperia oli muodikasta hamstrata, nyt joditabletteja. Täysin turhanpäiväistä haalimista. Eivätkö nämä ihmiset opi koskaan mitään? Ei ihme, että maamme ja maailmamme tuhoutuu, kun joutuu seuraamaan typerien lampaiden tempauksia sivusta.

 

Sitten vielä sekin, ettei tabletteja myydä/suositella yli neljäkymmentä vuotta täyttäneille. Voisiko tästä päätellä sen, ettei 40 vuotta täyttänyt ole enää hyödyllinen yhteiskunnassa, joten joutaa kuolla pois. Vai olisiko tässä ihan semmoinen peruste, ettei kaikille riittäisi jos kaikenikäiset hamstraushullut niitä haluavat? Eihän niitä riittänyt muutenkaan!

 

Oma arvioni on se, ettei ne tabletit auta tosipaikan tullen vittuakaan. Jos ydinvoima rävähtää suoraan päälle, niin ei se joditablettipakettikasan alle piiloutuminen auta yhtään!