Ja entäs koko rokotushomma sitten? Olen täydellisen kyllästynyt niihinkin. En missään tilanteessa suostu olemaan osa tätä suuruudenhulluutta ihmiskoetta. Olen täysin rokotevastainen, sen voin myöntää. Ne jotka sen ovat ottaneet, en voi kuin toivottaa osanotot.

 

Entäs sitten väite, jossa sanotaan rokotteiden sisältävän ihmissikiönsoluja. En ole tutkija, joten en voi koskaan todistaa tätä asiaa omin silmin. Vaikuttaa myöskin sen verran häiriintyneeltä asialta, ettei moisesta puhuta julkisesti. Miettikääpä tätä, jos yksi ihminen tekee abortin syystä X, siitä jäävästä sikiöstä riittää ties kuinka moneen rokotteeseen aineksia. Kuulostaa tosi kaukaa haetulta ja todella epäeettiseltä, mutta nykymaailmassa en pitäisi tätäkään asiaa mahdottomana. En ole abortinvastustaja, mutta vastustan niiden myöhempää hyväksikäyttöä. Ja näille väitteille lähteitä? Ei tipu! Etsikää itse!

 

Aion pitää vapauteni! Olen täysin maskikieltäytyjä, käsidesi kieltäytyjä ja turvavälikieltäytyjä! En suostu mihinkään suosituspakkoihin millä ei ole mitään laillista voimaa. Suositus ei ole sama kuin pakko! Muistakaa se!

 

https://www.magneettimedia.com/who-ja-thl-ovat-monikansallisten-korporaatioiden-ja-juutalaismafian-kontrollissa/