Voin myöntää avoimesti, että näitä rajoituksia ja uusia säädöksiä mitä tuli, minä pyyhin niillä persettä. En suostu käyttämään tarjolla olevia käsidesejä. Käsissäni on tarkoin vaalittu bakteerikanta jonka soisin pysyvän. Maskia en suostu käyttämään edes kuoleman edessä. Halveksin heitä, jotka sitä orjallisen käyttävät. IDIOOTIT! Se alentaa heidän ihmisarvoa silmissäni. Näiden orjien on turha vedota virallisiin säädöksiin. Silloin he pelaavat vain vihollisen pussiin, tässä tapauksessa Gatesin pussiin. Maskiorjien on turha tulla minulle puhumaan. He eivät ole sen arvoisia.

 

Olen kyseenalaistanut paljon tämän vuoden aikana. Paljon on vielä kyseenalaistettavaa, mutta yllä olevan linkin vuoksi ajatukseni selkisivät. Olin siis ymmärtänyt oikein. Maailmaa todella muutetaan. Voisinpa sanoa, etten aio olla osa tuota sairasta järjestelmää. Ikävä todeta, että niin kauan kuin ihmiset uskovat kaiken mitä meille syötetään, jokainen on osa suunniteltua järjestelmää. Yksi ihminen ei pärjää, eikä edes 100 ihmistä. Jos olisi pari miljoonaa ihmistä taistelemassa tätä uutta maailmanjärjestöä vastaan, asioita voisi ehkä saada aikaan. Se pari miljoonaa ihmistä voisi värvätä lisää väkeä puolelleen, jolloin joukkovoima kasvaisi.

 

Yllä olevassa linkissä mainitaan hiilidioksidin vaikutus maailmaan. Olin mielestäni maininnut sen jo toisessa tekstissäni. Edelleenkin, mikäli osaa edes vähän biologiaa, pystyy varmaan sanomaan sen, että kasvit tarvitsee hiilidioksidia. Mikäli hiilidioksidia ei ole, kasvit kuolevat. Kyseenalaistan koko ilmastonmuutoshömpän. Nyt toki sekin on unohtunut. Idiootit eivät enää muista vouhottaa siitä. On muotia vouhottaa pilipalisairaudesta.