Hyvin usein kuulee puhuttavan että joku on johonkin asiaan riippuvainen. Se on totta, sillä monella on taipuvuutta addiktoitua esim. tupakkaa, alkoholiin, pelaamiseen, seksiin… mitä näitä yleisimpiä onkaan.

 

Mitä riippuvuus edes tarkoittaa?

Sen voi päätellä jo pelkän sanan perusteella eli joku henkilö on jäänyt koukkuun johonkin asiaan/aineeseen mistä kokee hyvää oloa. Mielihyvähakuisuutta. Ei pääse irti. Ei pysty lopettamaan.

 

Monelle tulee varmasti heti ensimmäisenä mieleen päihderiippuvuus. Voi kyllä, heitä on liian paljon. Alkoholistit, narkkarit, tupakoitsijat… mutta mutta, onko kukaan koskaan tullut ajatelleeksi että voisi olla johonkin itse riippuvainen ihan huomaamatta. Niin, niinhän se menee, ettei sitä itse edes huomaa. Läheiset sen yleensä huomaavat.

Sanoisin että yksin pahimmista riippuvuuksista on semmoinen mitä lähes kukaan ei saatana tajua eikä ajattele edes riippuvuutena. Se on todellisuudessa erittäin vaarallinen ja tuhoaa ihmiskehoa ehkä yhtä paljon kuin päihteet ellei enemmänkin.

 

Luokittelen itse tämän aineen puhtaaksi huumeeksi ihan vain sillä miten se vaikuttaa ihmiseen. Ajatuksena koko aine voi tuntua ihan viattomalta eikä voisi kuvitella sen olevan ollenkaan pahasta mutta jos ihmiset ajattelisivat asiaa he ymmärtäisivät kuinka pahasti he ovat koukussa!

 

Olen ennenkin puhunut tästä kyseisestä aiheesta ja siitä kuinka paskaa se on.

 

Ihmiset ovat vain niin saatanan sokeita, ja tämä sokeus/tyhmyys johtuu tästä nimenomaisesta aineesta ja jota kutsutaan nimellä vehnä.

 

Niin! Vehnäpä hyvinkin. Tuliko yllätyksenä? Netistä ei aiheesta paljoa löydä tietoa koska yleiset valheet puhuvat tämän paskan puolesta.

Uskoisin että nykyisellä vehnällä ja kauan sitten kasvatetulla vehnällä ei ole enää mitään yhteistä kuin nimi. Nykyinen vehnä on niin geenimanipuloitua/liian pitkälle jalostettua mikä selittää sen myrkyllisyyden.

 

https://safkanet.fi/2015/04/29/eroon-vehnariippuvuudesta-2/

 

http://personal.inet.fi/koti/remeli/viljat.htm

 

Löysin vai muutamia järkeviä linkkejä joissa puhutaan asiasta. Voitte itse etsiä vehnästä tietoa, sillä sitä löytyy runsaasti. Suurin osa on tietenkin paskapuhetta. Pitää osata vain karsia oikeat tiedot JA oma kokemus on tässä tärkeintä. Omalla kokemuksella löytää oikean totuuden. Ymmärrän täysin sen että kuinka vaikeaa on löytää se oikea tieto kaiken sen painostavan valheellisuuden seasta. Se on todella vaikeaa. Kuten jo sanoin, oma kokemus avuksi.