Nyt vähän erilaisempaa tekstiä kuin aiemmin. On hyvin mielenkiintoista lukea joitakin artikkeleita ja yrittää käydä niitä yksikseen läpi. Voin tehdä sen yhtä hyvin kirjallisesti.

 

Aion reagoida ja miettiä alempana olevan linkin sisältöä. Haluan jakaa kysymyksiä jotka ovat heränneet mieleeni kun olen artikkelin lukenut.

 

Suosittelen ehdottomasti lukemaan linkin sisällön tai käymään sitä edes vähän läpi sillä muutoin et tiedä mistä puhun.

 

 

http://magneettimedia.com/ilmastorealismia-aika-hankkia-toppatakki-ja-huopatossut/

 

 

Linkissä siis puhutaan ilmastonmuutoksesta ja niihin liittyvistä asioista. Miksi meille väitetään että jäätiköt sulavat? On täysin normaalia että jäätiköistä lähtee palasia. Minusta tuon linkin osoittamat kuvakkeet ovat selvää faktaa mikäli ne tosiaan pitävät paikkansa. Pienet lämpövaihtelut ovat täysin normaaleja. Ei mitään poikkeuksellista.

 

Uskoisin että maailma ei lämpene yhtään sen enempää kuin kylmene. Miksi meille syötetään mahdollisesti pelkkää paskaa jälleen kerran? Rahastusta kenties? Siihen meillä onkin sopivasti rahankeruu järjestelmät.

 

Entäs jääkarhujen tilanne sitten? Linkissä väitetään että tilanne on ollut vakaa jo kauan. Miksi siis väitetään että tilanne on hyvin huolestuttava? Homma on hyvinkin hämärä. Pidän hyvin mahdollisena että tuon kyseisen linkin takana olevat asiat ovat paljon enemmän realistisempia kuin ne väitteet että maailma sulaa. Mihin se väite perustuu?

 

Entäpä tämmöinen ajatus sitten: kaikkihan tietää että maapallon kasvit tarvitsevat hiilidioksidia elääkseen ja tuottavat siitä puhdasta happea. Ihan ala-aste perustietoa. Miksi siis väitetään että hiilidioksidi on paha asia joka tappaa ja tuhoaa luonnon? Eikös se silloin mene niin että mitä enemmän ”saastuttavampi” auto eli joka tuottaa enemmän hiilidioksidia olisi enemmän ympäristöystävällisempi kuin se että hiilidioksidi jää tuottamatta ja siten uutta happea ei synny.

 

Siinä vähän ajattelemisen aihetta.