Mitä jäi tästä vuodesta käteen? Hyvä mieli? Helpottuneisuutta? Kurjuutta ja kuolemaa? Vai kenties jotain muuta? Tai sitten ehkä näitä kaikkia. Tämä vuosi oli aivan liian helppoa! Ei rajoituksia, vapaata elämää. Ihmismieli on nyt vaipunut rauhalliseen turvallisuudentunteeseen.

 

Kaikki on olevinaan hyvin vaikka iltapäivälehdet mässäilevät sotajutuilla ja saavat typerykset sotamielisiksi ja vihantäytteisiksi. TAAS ihmiset uskovat kaikenlaista paskaa. Jos valtamedia on viimeiset pari kolme vuotta valehdellut suut silmät täyteen, miksi se nyt ykskaks puhuisi totta?

 

Kaikki tuntuu liittyvän kaikkeen. Kaikki on epäilyttävää ja kyseenalaistettavaa. Plorona ei ole enää muotia, mutta siltikin jotkut luulevat vieläkin sen olevan totta. Ihan oikeasti, ottakaa asioita selvää ja avatkaa ne silmät. Nämä kahden sortovuoden ”korjaava lääke” tuhoaa ihmiskunnan, tai on tuhonnut jo! Kiitos jumalia leikkivien ihmistenperkeleiden! Julkkikset kuolevat, urheilijat kuolevat, kaikki ammattikunnan ihmiset kuolevat ja ovat saanee pahoja vaurioita tästä ”korjaavasta lääkkeestä”. Kansakunnan tuho on täällä.

 

Sotemaailma on totaalisesti tuhottu. Sen työntekijät on täysin sorrettuja ja loppuun ajettuja. Onko kohta ketään, joka osaa, pystyy ja voi tehdä tärkeää hoitoalan työtä? Hoitoalan tuhouduttua, meillä muillakaan ei ole mahdollisuuksia selviytyä.

 

Natokin vainoaa kulman takana. Siihen liittyminen olisi yksi typeryys suomen paskahallitukselta. MIKSI kansalta ei kysytä? Eikö siihen liittyminen tarkoita, että suomalaisten olisi mentävä mahdollisiin sotiin sun muihin mukaan, vaikka ne eivät koskisinkaan suomea? Tultaisiinko jokaista hakemaan omasta kotoa julmien sotilaiden toimesta?

 

Ensi vuonna taitaa tulla uusi koettelemus. Mitä sitten tapahtuu? Mitä voimme tehdä estääksemme tuhomme? Me ihmiset olemme liian vellihousuja, laiskoja, saamattomia, luusereita, aivottomia idiootteja ja vitun lampaita kun annamme kaiken tämän tapahtua! Ehkä tuhomme on sitä, mitä ansaitsemme, sillä emme tee mitään sen väistämiseksi!

 

Jatketaan ensi vuonna, jos tässä ollaan hengissä.