Toivottavasti teidän joulunne ja vuodenvaihteenne olivat mieluisia. Tänä vuonna jatkuu rankat totuudet ja väitteet.

 

Viime vuosi oli hyvin merkillinen. Ensinnäkin siksi että aloin kiinnostumaan yhä enemmän yhteiskuntaa liittyvistä asioita sekä kaikkeen mitä ympärillä tapahtuu. Aloin ymmärtää enemmän asioita ja halu ottaa selvää kasvoi. Olen vielä sokea joillekin asioille mutta tänä tulevana vuonna selvitän myös selvittämättömien asioiden oikean laidan. Myös viime vuonna aloitin tämän blogin kirjoittamisen, jossa yritän saada ihmisiä heräämään ajoissa katsomaan asioita oikeasta näkökulmasta.

 

Tänä vuonna tein itselleni oikean uuden vuodenlupauksen. Lupauduin opettelemaan ruuanvalmistusta kananmunasta ja että alkaisin syömään sitä. Saattaa kuulostaa aika mitättömälle. Kerrottakoon että en ole aiemmin pitänyt ollenkaan munasta tai sen mausta. Sehän on tunnetusti erittäin terveellinen ja vitamiinipitoinen eväs. Siksi sitä olisi syytä syödä.

 

Tämä hommahan sai alkunsa siitä että minulle annettiin mahdollisuus päästä nauttimaan munasta haasteen muodossa. Haastehan näytti sitten edistyvän ja päätin tehdä siitä sitten kokonaisen lupauksen. Se hyödyttää meitä molempia. Kaveri voittaa haasteen ja minä saan jotain uutta ruokavaliooni.