Mitähän vittua taas kerran? Viime päivinä on puhuttu hopeavedestä hyvin negatiiviseen sävyyn. Monet valtamediat ovat tehneet artikkelin siitä kuin myrkyllistä hopeavesi on. Mitä myrkyllistä siinä muka olisi? Oikein valmistettuna hopeavesi on äärimmäisen hyödyllinen aine, joka on kaikenlisäksi vielä luonnollinen ilman epämääräisiä kemikaaleja. Siksi sitä kutsutaan luonnolliseksi antibiootiksi.

 

Valtamediassa puhutaan lusikallisista mutta ei sitä ihan niin paljon kuulu nauttia. Puhutaan enintään muutamista tipoista päivässä.

 

Miksi totuutta yritetään hiljentää taas? Yritetäänkö meitä taas johtaa harhaan? Ilmeisesti meidät halutaan tuhlaavan rahat täysin epämääräisiin lääkefirmojen tuotteisiin. Mitä lääkkeet edes sisältävät? En itse luota lääkkeisiin.

 

http://magneettimedia.com/kolloidihopea-ja-miksi-laakeyhtiot-eivat-pida-siita/

 

Tein myös erään huomion. En jaksa lukea kaikkia valtamedian artikkeleita koska tiedän niiden kertovan samaa shittiä. Huomioni oli se että niin monen median artikkeleitten otsikot alkavat sanoilla ’THL varoittaa hopeavedestä’. Niin kuin mitä on tämä? Onko sattumaa? Enpä usko. Samaa paskaa tuntuvat syöttävät monet lehdet.

 

Olen myös kuullut että hopeavedellä ja muinaisella siniverisyydellä on yhteys. Liikaa käytettynä hopeavettä voi käydä niin että iho alkaa sinertää (uskoisin että silloin pitäisi nauttia litrakaupalla) jolloin kauan sitten kirjaimellisesti siniseksi/harmahtavaksi värjääntynyt iho on ollut kuninkaallisten keskuudessa yleistä. Silloin vain kuninkaallisilla oli varaa hankkia hopeavettä. En tiedä pitääkö tämä paikkansa joten en väitä sitä faktaksi.

 

http://www.silvervatten.se/fi/

 

 

Mitä on hopeavesi?

 

Yksinkertaisuudessaan se on hopeoitua vettä eli puhdasta hopeaa ja tislattua vettä. Asia on vähän vaikea selittää selvästi joten täällä asia on selitetty: http://www.hopeavesi.net/hopea.htm

 

http://www.silvervatten.se/fi/historia.html

 

Hopeaveden on todistettu tuhoavan 650 bakteeria, sientä, virusta sun muuta epämääräistä.

http://herukoita.info/Hopeavesi/Kayttoohjeita.htm

 

Hopeavesi on todella kallista. Sitä ei pidäkään missään nimessä tuhlata aivan holtittomasti.

 

Halusin ottaa tähän aiheeseen kantaa kun siitä on nyt ruvettu puhumaan ja aijon puhua hopea veden puolesta. Omat kokemukset hopeavedestä jää vain yhteen kertaan joten sitä en liittäny tähän juttuun. En usko valtamedioiden valheisiin vaan otan selvää. Tee sinäkin niin.